menu close menu

AMS- Anabolic Mass Stimulator

AMS_2Fiecare detaliu contează! Cuvintele magice pentru culturişti: “anabolic”, “mass stimulator” însumează esenţa acestui produs.

AMS – Anabolic Mass Stimulator este un supliment nutritiv revoluţionar, ce contribuie decisiv la energizarea organismului, creşterea masei musculare şi prevenirea catabolismului muscular. Este o formulă complexă bazată pe ingrediente de vârf cu efecte maxime în creşterea şi volumizarea celulei musculare, refacerea rapidă după antrenamente, îmbunătăţirea circulaţiei, oxigenării sanguine şi hrănirea sistemului imunitar.
AMS a fost creat pentru rezultate extraordinare.

Creatina este o substanţă naturală compusă din aminoacizii:arginină, glicină şi metionină. Este considerat un posibil tratament al bolilor musculare, neuromusculare, neurologice şi neurodegenerative. Pentru sportivi este un element preţios din cauza efectului de creştere a forţei şi masei musculare. Un alt efect benefic este îmbunătăţirea performanţei mentale, dovedit de testele cognitive şi de memorie.

D-riboza este un carbohidrat natural, prezent în ARN (folosit pentru transcrierea genetică), care intensifică energia cardiacă şi sprijină metabolismul cardiovascular. Ajută la mărirea capacităţii de efort fizic şi arde grăsimile. Ameliorează simptomele unor boli şi reduce efectele secundare ale altor tratamente.Testele clinice au arătat, că ajută la regenerarea nivelului de nucleotide din muşchii inimii şi îmbunătăţeşte funcţia miocardică după antrenament.

L-glutamina, deşi un amino acid neesenţial, necesită neapărat suplimentare pentru cei care depun efort fizic crescut, dar şi în cazuri catabolice de boală sau accidentare. Se utilizează cu succes ca tratament pentru numeroase boli serioase, cum ar fi traume, arderi, cancer, boli gastrointestinale; reduce timpul de regenerare( îmbunătăţeşte echilibrul nitrogenului, ajută la regenerarea limfocitelor); nu are efecte secundare, ba chiar luptă împotriva efectelor secundare ale altor tratamente. Cercetările au dezvăluit, că intensifică creşterea musculară şi rezistenţa.

L-taurina, un aminoacid neesenţial, este componentul multor băuturi energizante în combinaţie cu elemente care intensifică performanţa, deoarece creşte rezistenţa şi este esenţială în menţinerea şi buna funcţionare a muşchilor scheletici. Este benefică celor cu afecţiuni cardiovasculare, hipertensiune, diabet (scade nivelul zahărului din sânge fără să influenţeze sensibilitatea la insulină sau secreţia ei), şi reduce greuatea corporală.

Aminoacidul L-arginină este absolut necesar pentru sinteza proteinelor în organism, având un rol decisiv în creşterea şi dezvoltarea optimă a organismelor tinere. Fără o canatitate suficientă de arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare şi nu se poate reduce grăsimea corporală.
Peste 50 de studii ştiinţifice au demonstrat că arginina, indiferent de vârsta celor care o consumă, intensifică producerea şi eliberarea hormonului de creştere. De asemenea, suplimentele de arginină cresc masa şi forţa musculara, reducând, prin efort fizic, depozitele de grăsime corporală.
L-leucina pare să fie cel mai important din cei trei BCAA pentru atleţi, deoarece afectează mai mulţi hormoni anabolici, şi previne catabolismul.Contribuie la menţinerea masei musculare slabe, aprovizionează organismul cu energie şi este util în tratarea şi inversarea unor cazuri de encefalopatie hepatică. Prin efectul asupra neurotransmiţătorilor cerebrali previne câteva efecte secundare neurologice ale bolilor cronice de ficat.

L-izoleucina, împreună cu ceilalţi doi BCAA, lizina şi valina, sprijină regenerarea musculară şi este necesară pentru formarea hemoglobinei dar şi pentru reglementarea glicemiei. Este implicată şi în procesul de coagulare a sângelui. Izoleucina ar putea preveni catabolizarea muşchilor şi regenerează ţesutul muscular după exerciţiile fizice intense, intervenţii chirurgicale sau alte traume.

L-valina este un BCAA cu efect stimulant şi este indispensabil pentru metabolismul muscular, repararea şi creşterea ţesuturilor şi menţinerea echilibrului de nitrogen în corp. Fiind un BCAA poate fi folosit ca sursă de energie pentru muşchi, astfel scade nevoia de glucoză. Studiile arată că este posibil ca BCAA să fie folositoare în regenerarea masei musculare în cazul celor cu boli hepatice, răni, sau celor care au fost supuşi la intervenţii chirurgicale. Sportivii îl folosesc în special pentru creşterea şi regenerarea masei musculare.

Ingrediente: Creatină monohidrată, L-glutamină, taurină, leucină, D-riboză, L-arginină, isoleucină, valină.
Ingrediente inactive: gelatină.
Mod de administrare: Se administrează 1-3 porţii (4-12 caps.) pe zi:1 porţie dimineaţa, 1 porţie cu cel puţin 30 de minute înainte de antrenament şi 1 porţie imediat după antrenament.
Mod de prezentare: 100 capsule.

Detalii si pret

09/05/2013 | Blog/News, Nutritie sportiva | 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: