menu close menu

Vitamine si minerale – Omega 3-6-9

OMEGA-369_2Omega 3-6-9 este un produs indispensabil pentru orice sportiv. Acizii graşi esenţiali sunt vitali pentru buna funcţionare a organismului şi pot fi obţinute doar din surse externe extrem de rare în alimentaţia noastră şi evident insuficiente pentru a acoperii doza zilnică necesară. Omega 3-6-9 asigură aceşti acizi graşi din una dintre cele mai bune surse posibile: uleiul de cânepă.

Uleiul de cânepă se obţine prin presare la rece din seminţele de cânepă, deci nivelul de molecule psihoactive este practic nedetectabil, fiind sigur pentru orice categorie de consumatori. Presarea la rece este necesară pentru păstrarea valorii biologice şi nutritive, proprietăţile preţioase fiind distruse la temperatura înaltă.

Valoarea nutritivă a uleiului este extrem de ridicată conţinând rata perfectă de 3:1 al acizilor graşi esenţiali omega-6 şi omega-3. Spre deosebire de alte surse uleiul de cânepă poate fi consumat constant fără a dezvolta o deficienţă sau dezechilibru al altor acizi graşi esenţiali. Se pare că acizii graşi esenţiali scad riscul atacurilor de cord, deoarece reduc tendinţa de coagulare excesivă a sângelui şi îmbunătăţesc profilul colesterolic. Au efect antiinflamator natural, deci pot influenţa pozitiv unele probleme de sănătate, cum ar fi artrita, dar şi afecţiuni ale sistemului imunitar. Åžtiinţa modernă a dezvăluit că uleiul de cânepă conţine toţi aminoacizii esenţiali şi acizii graşi esenţiali necesari organismului uman, dar şi o proteină rară, edestina, care este similară globulinei din plasma umană şi stimulează producţia de anticorpi.

Acizii graşi esenţiali contribuie la regenerarea organismului şi îmbunătăţesc sistemul imunitar. Influenţează creşterea, au efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, pielii, ratei metabolice, problemelor cardiovasculare şi renale.

Sportivii în general îl folosesc pentru a grăbi regenerarea, a creşte vitalitatea, energia, a reduce inflamaţiile şi retenţia apei, a scade colesterolul LDL, şi pentru a întării imunitatea.

Ingrediente: ulei de cânepă presat la rece.
Ingrediente inactive: gelatină, ceară carnauba.
Mod de administrare: Se administrează 2-4 capsule pe zi, preferabil după masă.
Mod de prezentare: 60 capsule.

Detalii si pret

09/12/2012 | Blog/News, Nutritie sportiva | 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: