menu close menu

Arzatoare de grasimi – Dynamite Blast

DYNAMITE-blast_2Dynamite Blast este un produs complex, care contine cinci din cele mai populare si utile produse. Îti oferim într-un singur pachet, doza zilnica de vitamine, acizi grasi esentiali si arzatori de grasimi.

Dynamite Blast este o modalitate comoda si convenabila de a include în alimentatie toate ingredientele necesare pentru a reduce masa adipoasa îmbunatatind simultan si sanatatea generala.

Vitaminele B complex (vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, si B12) sunt nutrimente esentiale pentru crestere, dezvoltare si numeroase functii ale organismului. Joaca un rol major în activitatea enzimelor, proteinelor care catalizeaza reactiile chimice ale corpului, reactii importante pentru transformarea alimentelor în energie.

Vitamina C este consumata de milioane de oameni din toata lumea ca supliment alimentar din cauza proprietatilor antioxidante, care sunt bine documentate de cercetarile medicale. C-1000 asigura o doza puternica din aceasta vitamina importanta si este combinat cu macese (Rosea Pseudofructis) si bioflavonoide,  sinergice naturale al vitaminei C.

Cercetarile efectuate au aratat ca foarte putine componente au efecte anticancerigene atât de puternice ca acizii linoleici conjugati, si cu siguranta nici un alt acid gras nu se ridica la acest nivel. Spre deosebire de de alti acizi grasi de tip trans, acesta este sanatos.I s-au atribuit proprietati antioxidante si anticancerigene puternice. Se pare ca are efect asupra genei, care reprima tumorile.Studii efectuate asupra oamenilor sugereaza ca ar reduce grasimea corporala, mai ales grasimea abdominala.

Uleiul de cânepa contine rata perfecta de acid linoleic si acid linolenic. Acestia sunt acizi grasi esentiali, care trebuie luati din surse externe. Se pare ca acesti acizi scad riscul atacurilor de cord, deoarece reduc tendinta de coagulare excesiva a sângelui si îmbunatatesc profilul colesterolic. Au efect antiinflamator natural, deci pot influenta pozitiv unele probleme de sanatate, cum ar fi artrita, dar si afectiuni ale sistemului imunitar.

Super Fat Burner contine ingredientele colina – faciliteaza folosirea corespunzatoare a grasimilor si a colesterolului de catre organism, în plus previne acumularea de grasimi în ficat; inositolul – serveste la metabolizarea grasimilor, reducând nivelul colesterolului sanguin; L-metionina – aminoacid esential, un antioxidant puternic care participa la sinteza cisteinei, aceasta contribuind la fosforilarea grasimilor (efect lipotrop); Vitamina B6 – are rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor (îndeosebi al acizilor grasi esentiali), fiind si stimulent muscular; carnitina – este un nutrient care contribuie la transformarea grasimii în energie; lecitina – scade colesterolemia prin convertirea colesterolului si a altor lipide în substante hidrosolubile; L-lizina – îmbunatateste absorbtia calciului din tractul digestiv; acidul linoleic – acid gras esential nesaturat omega-6, s-ar putea sa previna aparitia cancerului; acidul oleic – acid gras mononesaturat omega-9, îmbunatateste memoria si reduce hipertensiunea; ficatul – contribuie la reglarea glicemiei si la metabolismul colesterolului; algele marine – detoxifica organismul, reduc tesutul adipos.

Mod de administrare: 1 pachet pe zi dupa servirea mesei.

Mod de prezentare: 30 pachete

Detalii si pret

16/12/2012 | Blog/News, Nutritie sportiva | 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: